Let’s Go Circular, binnen 1 dag aan de slag!

De Let’s Go Circular Masterclass biedt het startpakket toegepaste Circulaire Economie waarmee organisaties direct aan de slag kunnen in de circulaire economie. Niet theoretisch, maar meteen in de praktijk.

De doorslaggevende factor bij de Masterclass Let’s Go Circular is het toevoegen van ketenwaarde en het uitbannen van grondstofverspilling. Hiermee kan een organisatie kosten verminderen en klanttevredenheid, marktaandeel en winstgevendheid vergroten.

***

Masterclass

Aan de hand van het BB Bricks Let’s Go Circular pakket brengt Bas Luiting, trainer toegepaste circulaire economie, je binnen 1 dag naar je eerste circulaire succes.

1J7A9244 kopie.jpg

Het startpakket is verkrijgbaar in meerdere varianten, afhankelijk van interesse.

Aan de slag

Na een wervelende introductie en een BB Bricks experience volgen 2 scan’s in de organisatie; 1 voor het facilitaire deel en 1 voor de product- en/of dienst die wordt aangeboden aan de clientèle. De positie in de keten waarin de organisatie zich bevindt wordt duidelijk en  men leert het belang van een optimale circulaire ketensamenwerking om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen.

1J7A9184 kopie.jpg

Na de scan’s wordt bepaald welke cases kunnen worden gestart, met wie en op welke wijze.

Aan de hand van BB Bricks, die in de organisatie blijven, kunnen alle medewerkers intern kennis maken met de circulaire economie. De Bricks worden spelenderwijs een onderdeel in het proces van lineair naar circulair. 3D printen is een belangrijke schakel in het ontwerp- en maakproces.

Voor wie?

Bestuurders, directies en MT’s (o.a. MVO-, Innovatie- en facility managers)

Per masterclass 1 organisatie / bedrijf.

1J7A9229 kopie.jpg

masterclass varianten

  1. BB Bricks starterspakket inclusief 1 daagse masterclass circulaire economie incl 3D printen
  2. Een 1 daagse masterclass 3D printen in een circulaire economie.
  3. Een 1 daagse masterclass Circulaire economie voor gevorderden, maatwerk.

Win-Win

Direct aan de slag bespaart tijd en levert geld op. de Let’s go circular masterclass biedt met BB Bricks de tools om binnen en buiten de organisatie om op een verrassende en toegankelijke wijze aan de gang te gaan met circulaire economie.

1J7A9114 kopie.jpg

Advertenties